Perämoottorit

Tehokkaat Tohatsu-perämoottorit

Tohatsu on valmistanut perämoottoreita jo vuodesta 1956 alkaen. Alun perin moottoreita rakennettiin vaativissa avomeriolosuhteissa työskenteleville kalastajille. Tänä päivänä Tohatsu on tunnettu vahvasta kehitystyöstään.

Tehokkaat, äärimmäisen luotettavat ja vähäpäästöiset perämoottorit pitävät käyttäjät tyytyväisinä, mikä on tärkein asia Tohatsulle moottorin valmistajana.

Kaakon Rantavarusteen kautta Tohatsu-perämoottorit saa ensiasennettuina Pioner-veneen oston yhteydessä.

Lue lisää valmistajan sivuilta..

Torqeedo-sähköperämoottorit

Integroidulla, irrotettavalla lithium-akulla varustetut Torqeedo Travel -sähköperämoottorit ovat hyvä valinta soutuveneen perämoottoriksi. Koettuasi Travel-moottorin suorituskyvyn ja käytön helppouden, ei polttomoottoriin välttämättä ole enää paluuta. Saksalaista laatua kahden vuoden takuulla.

Travel 603 - edistyksellinen sähköperämoottori

Travel 603 S on integroidulla akulla varustettu kevyt ja kompakti, mutta tehokas sähköperämoottori soutuveneisiin tai pieniin moottoriveneisiin.

Travel 603 S vastaa tehoiltaan 2–3 hevosvoimaa. Kelluvan lithium-akun saa kätevästi irrotettua Travelista mukaan ja ladattua vaikka auton tupakan sytyttimestä. Yhdellä akun latauksella ajaa, ajotavasta riippuen, jopa 20 tuntia.

Torqeedo Travel 1103 C -sähköperämoottori

Travel 1103 C asettuu Travel-malliston huipulle. Moottorin rakenne on järeä ja voimansiirto potkurille toteutettu suoravedolla. Lopputuloksena on käytännössä äänetön akkuperämoottori, millä pystyy korvaamaan perinteiset bensaperämoottorit jopa 6hv asti. Travel-sähköperämoottori on omiaan mm. soutuveneisiin, purjeveneiden apumoottoriksi ja kumiveneisiin.

Lue lisää valmistajan sivuilta..

Perämoottorit