Mönkijät

Valikoimassamme on Segway Powersports -mönkijät varusteineen sekä Iron Baltic- ja Kellfri ATV-lisävarusteet ja työlaitteet. Toimitamme mönkijät koko Suomeen. Valikoimassamme on Iron Baltic- ja Kellfri ATV-lisävarusteet ja työlaitteet. Toimitamme koko Suomeen.

Segway Powersports -traktorimönkijät

Legendaarisen Segwayn traktorimönkijämallisto edustaa maastoajoneuvojen innovatiivisinta kärkeä. Markkinoiden älykkäimmillä ominaisuuksilla varustetuissa traktorimönkijöissä on vakiona oma puhelinsovellus, jonka myötä saat käyttöösi mm. avaimettoman käynnistyksen, varashälyttimen ja SOS-toiminnon, ja voit myös tutkia mönkijän reaaliaikaisia tietoja, sijaintia ja ajodataasi.

Segway-mönkijöiden tehokkaat ja sitkeät nelitahtimoottorit ovat kehitetty toimimaan hyvin kaikissa olosuhteissa. Mallistosta löytyy sopivat mönkijämallit moneen tarpeeseen: päivittäiseen liikkumiseen, piha- ja lumitöihin, taakkojen siirtelyyn, maastoajoon ja harrastuksiin.

Tutustu suosituimpaan mönkijämallistoon Segway Powersportsin sivuilla!

Snarler AT5 -mallit (T3b)

Uusi Segway Snarler AT5 on ketterä tanko-ohjattava traktorimönkijä, jossa on huippuominaisuudet maastoajoon ja suorituskykyinen 499 cm3 moottori.

Segway Snarler AT5 -mönkijä on suunniteltu seikkailunhaluisten käyttäjien tarpeisiin. Helppokäyttöiset toiminnot ja ketterän kompakti koko tekevät AT5:sta sopivan ajopelin kaikentasoisille kuljettajille. Moottorina AT5:ssa on suorituskykyinen DOHC 4-tahtimoottori (39 hv, 499 cm3), joka tarjoaa ripeää suorituskykyä liikenteessä ja maastoajossa.

Segway Snarler AT5 -mallia on saatavilla kahdella eri runkopituudella:

  • AT5 S = lyhyt (akseliväli 1300 mm, 2-paikkainen)
  • AT5 L = pitkä (akseliväli 1450 mm, 2-paikkainen)

Snarler AT6 -mallit (T3b)

Segway Snarler on perinteinen tanko-ohjattava traktorimönkijä, joka sopii erinomaisesti sekä huvi- että hyötykäyttöön.

Ketterä ja kompakti tanko-ohjattava Snarler-mönkijä sopii moneen käyttötarpeeseen: matkojen taittamiseen tieliikenteessä ja maastoreiteillä, hyötykäyttöön pihatöissä, lumen auraamiseen, isompien kuormien siirtelyyn ja moneen muuhun. Moottorina Snarlerissa on tehokas ja sitkeä DOHC 4-tahtimoottori (44 hv, 570 cm3), joka on tehty toimimaan hyvin sekä kylmissä että kuumissa olosuhteissa.

Segway Snarleria on saatavilla kahdella eri runkopituudella:

  • AT6 S = lyhyt (akseliväli 1300 mm, 2-paikkainen)
  • AT6 L = pitkä (akseliväli 1450 mm, 2-paikkainen)

Saatavilla on kolme eri varustetasoa:

  • Naked
  • Standard
  • Full Version

Fugleman UT10 X Deluxe (T1b)

Segway Fugleman on älykäs lavallinen koppimönkijä hyötykäyttöön ja liikenteeseen.

Fugleman-lavamönkijää on saatavilla kolmessa eri sporttisessa värissä kattavilla vakiovarusteilla. Erinomaisesta vakiovarustetasosta esimerkkinä on virtuaalimittaristo ja mönkijöissä ennennäkemätön 10.4-tuumainen multimedianäyttö keskikonsolissa sekä kuljettajan puhelinapplikaatio. Fugleman on nyt saatavilla myös lämpöhytillä ja lämmittimellä varustettuna, joten voit ajaa mukavasti ympäri vuoden. Kysy lisää jälleenmyyjältäsi.

Fugleman-koppimönkijä ohjaustehostimella ja 105-hevosvoimaisella 1000 cm3 4-tahtimoottorilla. Tässä mallissa ennennäkemätön 10,4" multimediakosketusnäyttö ja virtuaalimittaristo vakiona.

TRAKTORIMÖNKIJÄ 60 km/h – Aja laillisesti T- tai B-ajokortilla!

Mönkijät